DRÄNERINGSTJÄNSTER FÖR VILLAÄGARE i MALMÖ-LUND-HELSINGBORG TRAKTEN

Dags att dränera om huset?

/01

DRÄNERA PÅ RÄTT SÄTT

DRÄNERINGSSYSTEM SOM FÖREBYGGER OCH ELIMINERAR FUKTPROBLEM
EN VÄLGJORD DRÄNERING, VÄRMEISOLERING OCH ETT EFFEKTIVT FUKTSKYDD ÄR DET ABSOLUT BÄSTA FÖR DIN INREDDA KÄLLARE. NÄR DRÄNERINGEN ÄR KLAR BLIR INOMHUSMILJÖN SNABBT MYCKET BÄTTRE. DET I SIN TUR MINSKAR RISKEN FÖR ALLERGIER. KÄLLAREN BLIR ÄVEN MER TRIVSAM ATT VARA I EFTERSOM LUFTEN BLIR VARMARE. DESSA FAKTORER BÖR OCKSÅ RIMLIGEN LEDA TILL ATT DITT HUS STIGER I VÄRDE.

DETTA BORDE DU TÄNKA PÅ NÄR DU SKA DRÄNERA:

AVLEDNING AV YTVATTEN

Ytvatten i form av regn eller smältvatten ska avledas från källarväggen.

ISODRÄN SOM UTVÄNDIGT FUKTSKYDD

En varm och torr källarvägg kräver ett komplett fuktskydd innehållande dränering, kapillärbrytning och värmeisolering. Utvändigt värmeisolering är ett krav för att uppnå en varm källarvägg.

DRÄNERINGSLEDNING

Dräneringskedningens uppgift är att ta hand om och leda bort det vatten som sipprar ner genom Isodränskiva. Eftersom dräneringslagrets alla delar ska anslutas till dräneringsledning måste dräneringsrör kringfyllas med makadam så att vattnet kan lätt rinna ut från Isodrän till dräneringsledningen.

/02

TJÄNSTER SOM ÄR KOPPLADE TILL DRÄNERINGSARBETE

GRÄVNINGSTJÄNSTER, DRÄNERING, FUKTSÄKRING AV KÄLLARUTRYMMEN, HANTERING AV REGN- OCH AVLOPPSVATTEN VI FIXAR ALLT SOM BORDE GÖRAS INFÖR KALLAR- OCH TRÄDGÅRDSRENOVERING

DRÄNERING & ISOLERING MED ISODRÄN

Med alla dräneringsuppdrag arbetar vi efter arbetsinstruktion från Isodrän samt vår egen, noggrant utprovad arbetsmetod som minimerar trädgårdsåverkan och säkerställer kvalitet och effektivitet i alla arbetsmoment.

UTVÄNDIG VÄRMEISOLERING

Utvändig värmeisolering med ett diffusionsöppet material medför låga fukthalter, varmare vägg, mindre risk för kondensation och en snabb uttorkning av den fukt som har orsakat eventuella fuktskador. Värmeisolering skapar också förutsättningen  för en kontinuerlig uttorkning av den fukt som
i framtiden tillförs väggen.

BESIKTNING AV BEFINTLIG DRÄNERING

Ibland kan du vara rädd att dräneringen som utfördes nyligen eller utförs just nu är inte gjord ordentligt. Då är det frågan om den funkar som den ska. Med över 10 års erfarenhet i dräneringsbranschen och certifieringar inom fuktskydd, avlopp och anläggning kan vi hjälpa dig att bedöma det.

OMLÄGGNING AV DAGVATTEN

Stor del av fuktskyddandet ligger på att leda bort regnvatten på bra sätt. Vi kan hjälpa till med det i enlighet med alla kommunala normer och rekommendationer

SEPARERING AV DAG- OCH SPILLVATTEN

Ofta vill kommuner att man separerar dag- och spillvatten (avlopp) samband med dränering. Vi kan hjälpa med detta.

SEPARERING AV DAG- OCH SPILLVATTEN

Ofta vill kommuner att man separerar dag- och spillvatten (avlopp) samband med dränering. Vi kan hjälpa med detta.

Är du inte säker vilka tjänster du behöver?

Vi hjälper gärna till. Ring oss eller boka gratis hembesök så svarar vi på alla dina frågor och guidar dig genom olika lösningar.

/02

TRYGGT OCH PÅLITLIGT

Att utföra en dränering och grundisolering är svårt, tungt och fyllt av ansvar. Vi har isolerat och dränerat mer än 300 fastigheter fr.o.m. 2009. Få entreprenörer har längre meritlista än oss. Det ger er som kund en garanti i sig - vi vet vad vi gör.
Vi vet dessutom att de kunder vi arbetat med i början på 2000-talet fortfarande är nöjda. Vår kunskap, långa erfarenhet och inte minst vårt samarbete med konsulterna på Isodrän gör att vi alltid lämnar torra hus och glada kunder efter oss.
isocert-2
id06
basp-basu

Som nyblivna husägare var det inte så lätt att veta vilken firma vi skulle anlita. Därför tog vi in många offerter och lärde oss på så sätt en hel del om hur dräneringsarbeten och källarisolering ska utföras. Det anbud som ingav störst förtroende var från Byggproffs Skåne. Arbetet har flutit på bra, man har varit lyhörd för våra önskemål och återställt och städat med stor omsorg. Under arbetets gång besiktigades det även ett antal gånger av en släkting till oss, som är byggnadsingenjör och arbetar som besiktningsman. Han gav goda vitsord och berömde hur noggrant arbetet var utfört.

- Per och Frida, Dalby

/03

ARBETSOMRÅDE

VI DRÄNERAR I SYDVÄSTRA SKÅNE

BEHÖVER DU EN DRÄNERING I MALMÖ, LUND, LANDSKRONA, VELLINGE, ESLÖV ELLER SVEDALA? VI HAR DIG TÄCKT! I PRINCIP JOBBAR VI I SYDVÄSTRA SKÅNE MEN IBLAND KÖR VI LITE LÄNGRE UT OM DU HAR ETT INTRESSANT PROJEKT.

Service_area

Vi anlitade Byggproffs Skåne för dränering samt igenmurning och igenfyllnad av nedfart till garage under huset. Efter att ha kontaktat ett antal olika entreprenörer, fått offerter och haft flera på plats för att diskutera arbetet valde vi Byggproffs Skåne. Redan inledningsvis visade Peter ett stort engagemang, kunnande och intresse. Flera olika lösningar diskuterades för att få bästa möjliga resultat. Under arbetets gång har killar som utförde arbetet varit noggranna samt mycket kompetent förklarat och dokumenterat varje steg av arbetet. Då det tillkommit ändringar i form av olika tillstånd och ritningar har detta bemötts med stor flexibilitet från entreprenörens sida. Dränering, murning, igenfyllnad av garagenerfart samt efterarbete i form av utjämning av mark etc. har blivit mycket väl genomfört. Jonas, Peter och deras anställdas vänliga, tillmötesgående och professionella bemötande har varit en stor tillgång. Vi rekommenderar därför varmt!

- Bo och Annika

/04

VAD ANDRA KUNDER SÄGER OM OSS

Nedan kan ni se några recensioner från BraByggare och Offerta. Vill ni läsa mer recensioner var vänlig klicka på "Mer Omdöme" knappen.

Johan

Dränering 40 lpm i Furulund, Kävlinge

En mycket seriös firma som levererade ett bra jobb. Väldigt pedagogiska och förklarade alltid vad de gjorde och varför. Enkla att diskutera olika lösningar med allteftersom det dök upp frågeställningar. Fixade nödvändiga extraarbeten (i vårt fall byte av dricksvattenledning) för en skälig ersättning och skötte all nödvändig kontakt med kommunen om grävtillstånd mm.

Fredrik

Total fasadrenovering på hus om 165kvm i Södra Sandby, Lund

Byggproffs bytte ut hela vår fasad och vi är mycket nöjda.
Huset blev jättefint och dom var trevliga och duktiga genom hela arbetet.
Kan gladeligen rekommendera dom

Marika

Dränering ca 50 lpm i Höör

Mycket trevliga och professionella

Jimmy

Dränering av villa på 19lpm i Glumslöv, Landskrona

Rekommenderas! Gör vad dom lovat och håller tidsplanen.

Yousif

Dränering 40 löpmeter i Arlöv, Burlöv

Väldigt proffsiga på dränering och trevliga, hade önskat jag kunde ge de mer än 5 stjärnor! Tack för all hjälp ännu en gång!

Ursula

Dränering 15 lpm i Ljungbyhed, Klippan

Joonas Jönsson kom, bedömde skadan och åtgärdade den med bra medarbetare - utan komplikationer. Snabbt och snyggt arbete- som jag hoppas på att hålla sig vid nästa storregn.

Camilla

Dränering 40 löpmeter i Billesholm, Bjuv

Gjorde en dränering runt huset.
Trevliga killar som var lätta att ha och göra med.
Kommunikationen funkade väldigt bra.
Det blev som vi hade väntat oss och vi är mycket nöjda.
Tack för väl utfört arbete.

Martin

Total Fasadrenovering 140kvm i Häljarp, Landskrona

Vi är så nöjda med Byggproffs som utförde fasadbyte hos oss. De var verkligen proffs från dag 1 till allt var slutfört. Rekommendera denna firma varm.

Mariette

Dränering 32 löpmeter i Lund

Mkt proffsiga, trevliga, noggranna, ordningsamma, punktliga. De håller vad de lovar och mer än så. Supernöjda! Kan mer än rekommendera dem!

Elisabet och Jakob

Dränering av villa samt byte av vatten- och avloppsledningar i Lund

Killarna på Byggproffs Skåne dränerade runt vår villa och isolerade med Isodrän i våras. Arbetsledaren Jonas höll oss informerade om varje steg och löste situationer som uppstod på ett tillfredsställande sätt. Såväl tidsplan som kostnad hölls till vad som överenskommits. Vi är mycket nöjda med resultatet och har fått ett helt annat inomhusklimat i källaren! Nu i höst har vi åter anlitat Byggproffs Skåne AB, denna gång för byte av vatten- och avloppsledningar. Jonas gjorde ett digert förarbete genom platsbesök, granskning av ritningar, kontakt med kommunen m m. Arbetet utfördes och avslutades sedan helt enligt plan och utan överraskningar. Vi är återigen mycket nöjda och rekommenderar Byggproffs Skåne AB å det varmaste

Stefan Sanderson

Dränering av villa

Tackar Byggproffs skåne AB för ett mycket bra jobb. Kan varmt rekommendera denna firma, Proffsiga och trevliga killar med stor kunskap. Är mer än nöjd..Tack ännu en gång...

Lennart Björk

Renovering av stentrappa + bilplats

Mycket bra och professionellt utfört arbete. Trevligt bemötande och Inga överraskningar. Företaget rekommenderas.

Vår process från första kontakt till slutresultat

 • DU BOKAR KOSTNADSFRITT PLATSBESÖK OCH VI KOMMER PUNKTLIGT

  Lättast om du bokar tid genom vår onlinebokning men du kan alltid ringa oss eller lämna dina uppgifter i kontaktformuläret på Kontakta oss sida.

  Oavsett hur vi bokar tid så kommer vi alltid punktligt eller meddelar om oförutsedda händelser så tidigt som möjligt så att alla vet vad de står på. Vi gillar inte att vänta på någon som inte kommer och tycker att det borde elimineras från byggbranschen.

 • PÅ MÖTET HJÄLPER VI DIG ATT VÄLJA RÄTT LÖSNING

  Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

 • DU FÅR EN UTFÖRLIG OFFERT PÅ ALLT SOM DISKUTERAS PÅ MÖTET

  I steg 3 får du en tydlig, utförlig och prisvärd offert med fasta priser på allt. Det är sådana offerter vi jobbar med och du får din offert inom bara ett par dagar.

 • VI SKRIVER UNDER AVTALET ENLIGT MALL FRÅN KONSUMENTVERKET OCH BOKAR STARTDATUM

  Det är viktigt för oss att alla vet vad dem står på. Därför ombildar vi offerterna till ett skriftligt avtal. Vi använder Hantverkarformuläret 2019 till detta. När alla detaljer är godkända bokar vi också en tid för projektstart som vi kommer att hålla. Några dagar innan hör vi av oss igen så att du kan förbereda dig till jobbet.

 • Vi utför arbete med hänsyn till dina önskemål och följer branschregler och producent arbetsinstruktion

  Vi förstår att det är ganska jobbigt för dig när det är massa folk, maskiner, damm brus kring huset. Därför försöker vi jobba så effektivt som möjligt men med regler och riktlinjer i åtanke. 

 • Slutbesiktning efter avslutat projekt så att du är med på vad som gjordes och på vilket sätt

  När arbetet är klart är det dags för slutbesiktning. Vi går igenom hela förloppet och du får fotografier och dokumentation som i detalj visar vad vi har gjort.

20200320_0919
Dranering3
Dranering2

ÄR DU REDO ATT TRÄFFA OSS?

Klicka knappen nedan för att kontakta en av våra specialister inom fasad, utvändigt fuktskydd eller dränering
Dränering & VA

Besiktning av befintlig dränering

Videoinspektion av brunnar och rör

Fuktmätning och källarinspektion

Dränering och fuktskydd av källarväggar

Underhåll av pumpbrunnar

Grundarbete

Schaktning

Husgrunder

Betongarbeten

Dagvatten & VA-system

FASAD

Omputsning med ventilerade fasadsystem

Murning med fasadtegel

Lagning av fasad

Tilläggsisolering och omputsning

KONTAKTA OSS

Fasad: 0736597707

Dränering & VA: 0723142142

info@byggproffsskane.se

 
ADRESS:

Malmö - Helsingborg: Andesitgatan 11, 254 68 Helsingborg

Göteborg: Johannefredsgatan 4, 431 53 Mölndal

 

Logo wo Skane
Scroll to Top